Hubungi Kita

Hubungi Kita

Dongguan Weldo tliti mesin Co., Ltd.

alamat

No.16, Jalan Dalong, Zona Industri Shigu, Distrik Nancheng, Kota Dongguan, Provinsi Guangdong, China

Telpon

86-15816840091

jam

Senin-Jumat: 9am nganti 6pm

Setu, Minggu: Tutup

Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

Ngirim pitakon

Pengin ngerti luwih akeh?

Kanggo pitakon babagan produk, tinggalake e-mail sampeyan lan hubungi kita sajrone 24 jam.

nakoni, nyelidiki