Pajisjet

Pajisjet

Pajisjet

Equipment (1)
Equipment (2)

In10 vitet e fundit, ne kemi grumbulluar shumë përvojë profesionale.Pajisjet e kompletuara të impiantit, teknologjia e punëtorëve të klasit të parë, përvojë e pasur menaxhimi.Ne mund të ofrojmë pjesë me saktësi të lartë për klientët.Ne kemi qenë gjithmonë krenarë për të.
Në dimension, ne vendosim cilësinë e prodhimit në radhë të parë.Çdo punëtor, çdo lidhje, çdo proces dhe proces mbështetet nga pajisjet.Ne prodhojmë teknologji të cilësisë së lartë.Fito me cilësi.
Në dimension, ne i kushtojmë vëmendje të madhe çdo lidhje shërbimi.
Inspektorët e cilësisë kontrollojnë rregullisht produktet tona për të siguruar standardin dhe cilësinë e produkteve.Ne do të kemi pajisje për rishikimin e pjesëve, në mënyrë që furnitorët të kenë një reputacion shumë të mirë dhe rekorde të cilësisë së lartë për shumë vite.
Trajneri rregullisht jep trajnime teknike dhe përgjigje për punëtorët teknikë, përmirëson njohuritë profesionale të punëtorëve dhe fokusohet në procesin e funksionimit, në mënyrë që të përmirësojë cilësinë e linjës së prodhimit dhe të bëjë pjesë me precizion me cilësi të lartë.
Mekaniku ka përvojë të pasur mekanike.Ata do të kontrollojnë rregullisht pajisjet e prodhimit për të siguruar funksionimin e qëndrueshëm të makinerive.
Departamentet kryesore me përvojën e tyre të pasur profesionale udhëheqin dimensionin për të prodhuar një seri pjesësh me saktësi të cilësisë së lartë.
Shpresojmë të shkojmë në botë, ta lëmë botën të shohë produktet tona me cilësi të lartë dhe të përdorë produktet tona.Krijoni më shumë vlerë për ju.

Equipment (3)
Equipment (4)

Dërgimi i pyetjeve

Dëshironi të dini më shumë?

Për pyetje rreth produkteve tona, ju lutemi na lini e-mailin tuaj dhe na kontaktoni brenda 24 orëve.

hetim